Beyoncé heeft haar tourcrew getrakteerd op een feestje: voor maar liefst 20.000 euro gingen ze vieren in een café in Londen. Dat schrijft The Sun.

Om het einde van haar concertreeks in Londen te vieren, ging de zangeres op stap met iedereen die meewerkt aan haar nieuwe tournee 'The Mrs Carter Tour'. En of ze iets te vieren hadden: voor maar liefst 20.000 euro gingen ze feesten in een bar in Londen. Dat weet The Sun te verklappen.

Het team van achtergronddanseressen, medewerkers achter de schermen, muzikanten en iedereen die meewerkt aan de tour ging met Beyoncé op stap na het zesde en laatste concert in de Britse hoofdstad. Een insider vertelt aan The Sun: "Ze stonden onder druk in Londen en Beyoncé was blij en opgelucht dat ze haar allemaal hadden geholpen om een goede show neer te zetten."

Enkele dagen later stonden ze alweer op het podium in Manchester. Tot augustus trekt Beyoncé met haar show door Europa en de Verenigde Staten. Op 14 en 15 mei is Beyoncé aan het werk te zien in het Sportpaleis in Antwerpen. (LVR)

Beyoncé heeft haar tourcrew getrakteerd op een feestje: voor maar liefst 20.000 euro gingen ze vieren in een café in Londen. Dat schrijft The Sun. Om het einde van haar concertreeks in Londen te vieren, ging de zangeres op stap met iedereen die meewerkt aan haar nieuwe tournee 'The Mrs Carter Tour'. En of ze iets te vieren hadden: voor maar liefst 20.000 euro gingen ze feesten in een bar in Londen. Dat weet The Sun te verklappen. Het team van achtergronddanseressen, medewerkers achter de schermen, muzikanten en iedereen die meewerkt aan de tour ging met Beyoncé op stap na het zesde en laatste concert in de Britse hoofdstad. Een insider vertelt aan The Sun: "Ze stonden onder druk in Londen en Beyoncé was blij en opgelucht dat ze haar allemaal hadden geholpen om een goede show neer te zetten." Enkele dagen later stonden ze alweer op het podium in Manchester. Tot augustus trekt Beyoncé met haar show door Europa en de Verenigde Staten. Op 14 en 15 mei is Beyoncé aan het werk te zien in het Sportpaleis in Antwerpen. (LVR)