De twee hartsvriendinnen lieten beide een nieuwe tattoo zetten tijdens de modeweek in New York.

Dat ze niet verlegen zijn voor een tattoo meer of minder, dat wisten we al. Een tijdje geleden liet Cara Delevingne immers een leeuw op haar hand tatoeëren, haar teller stond op vier, en Rita Ora heeft een grote tattoo, van wat op het eerste zicht lijkt op de Heilige Maria. Tijdens de New York Fashion Week, die net achter de rug is, lieten beide dames zich weer onder handen nemen.

Supermodel Cara Delevingne liet de naam van haar mama 'Pandora' op haar arm schrijven en Rita Ora ging voor een pin-up girl op haar zij.

De tattoos werden gezet door Bang Bang Curdy, een bekende naam onder de celebrities. (LVR)

De twee hartsvriendinnen lieten beide een nieuwe tattoo zetten tijdens de modeweek in New York. Dat ze niet verlegen zijn voor een tattoo meer of minder, dat wisten we al. Een tijdje geleden liet Cara Delevingne immers een leeuw op haar hand tatoeëren, haar teller stond op vier, en Rita Ora heeft een grote tattoo, van wat op het eerste zicht lijkt op de Heilige Maria. Tijdens de New York Fashion Week, die net achter de rug is, lieten beide dames zich weer onder handen nemen. Supermodel Cara Delevingne liet de naam van haar mama 'Pandora' op haar arm schrijven en Rita Ora ging voor een pin-up girl op haar zij. De tattoos werden gezet door Bang Bang Curdy, een bekende naam onder de celebrities. (LVR)