Voor de nagelnieuwe editie van Carine Roitfelds Fashion Book mocht de Brusselse kunstenaar, filmmaker en fotograaf Pierre Debusschere opdraven om niemand minder dan superster Beyoncé te fotograferen.

Carine Roitfeld, de voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue, is met haar eigen magazine 'CR Fashion Book' al aan een vijfde editie toe. Dit keer strikte ze Queen Bey voor een fashion- en covershoot. De 32-jarige superster wordt er volgens Roitfeld 'in al haar facetten afgebeeld'.

Een Belgische (!) fotograaf mocht de honneurs waarnemen als fotograaf van dienst. Het is niet de eerste keer dat Pierre Debusschere samenwerkt met Beyoncé. Hij regisseerde twee van de veertien videoclips die ze lanceerde voor haar laatste soloalbum. (AB)

Voor de nagelnieuwe editie van Carine Roitfelds Fashion Book mocht de Brusselse kunstenaar, filmmaker en fotograaf Pierre Debusschere opdraven om niemand minder dan superster Beyoncé te fotograferen.Carine Roitfeld, de voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue, is met haar eigen magazine 'CR Fashion Book' al aan een vijfde editie toe. Dit keer strikte ze Queen Bey voor een fashion- en covershoot. De 32-jarige superster wordt er volgens Roitfeld 'in al haar facetten afgebeeld'.Een Belgische (!) fotograaf mocht de honneurs waarnemen als fotograaf van dienst. Het is niet de eerste keer dat Pierre Debusschere samenwerkt met Beyoncé. Hij regisseerde twee van de veertien videoclips die ze lanceerde voor haar laatste soloalbum. (AB)