Vlaamse fashionista's Tiany Kiriloff en Natalie Joos staan op de lijst van de beste streetstyle foto's opgesteld door de Britse Elle. Ze staan er tussen internationale stijliconen zoals Alexa Chung en Anna Dello Russo.

De opmars van streetstyle foto's is de laatste jaren fenomenaal geweest. Overal worden mensen met een leuke outfit van de straat geplukt om op een lifestyleblog of website terecht te komen.

Met een succesvolle carrière in de modewereld is het fenomeen ook zeer bekend voor Tiany die zelf vaak op pad is en de internationale modeshows-en feestjes afschuimt. Ook de Britse Elle heeft haar zo opgemerkt en voor de lens gehaald. Op de foto is Kiriloff te zien in een blouse van Uniqlo, een rok van Cos, schoenen van Peter Pilotto, een hoed van Burberry en een gepersonaliseerde handtas van Louis Vuitton.

Daarnaast zien we Natalie Joos ook meerdere keren terugkomen. De Vlaamse woont nu in New York waar ze haar eigen castingbureau heeft en daarnaast ook haar blog van stof voorziet. Zij werd gespot tijdens de modeweken in Milaan en Parijs.

Andere fashionista's die zich tot de 'Best Street Style 2012' volgens Elle mogen rekenen zijn presentatrice en mode-icoon Alexa Chung, model en dochter-van Tali Lennox en Anna Dello Russo, hoofdredactrice van de Japanse Vogue. Klik hier voor het volledige overzicht. (RDM)

Vlaamse fashionista's Tiany Kiriloff en Natalie Joos staan op de lijst van de beste streetstyle foto's opgesteld door de Britse Elle. Ze staan er tussen internationale stijliconen zoals Alexa Chung en Anna Dello Russo. De opmars van streetstyle foto's is de laatste jaren fenomenaal geweest. Overal worden mensen met een leuke outfit van de straat geplukt om op een lifestyleblog of website terecht te komen. Met een succesvolle carrière in de modewereld is het fenomeen ook zeer bekend voor Tiany die zelf vaak op pad is en de internationale modeshows-en feestjes afschuimt. Ook de Britse Elle heeft haar zo opgemerkt en voor de lens gehaald. Op de foto is Kiriloff te zien in een blouse van Uniqlo, een rok van Cos, schoenen van Peter Pilotto, een hoed van Burberry en een gepersonaliseerde handtas van Louis Vuitton. Daarnaast zien we Natalie Joos ook meerdere keren terugkomen. De Vlaamse woont nu in New York waar ze haar eigen castingbureau heeft en daarnaast ook haar blog van stof voorziet. Zij werd gespot tijdens de modeweken in Milaan en Parijs. Andere fashionista's die zich tot de 'Best Street Style 2012' volgens Elle mogen rekenen zijn presentatrice en mode-icoon Alexa Chung, model en dochter-van Tali Lennox en Anna Dello Russo, hoofdredactrice van de Japanse Vogue. Klik hier voor het volledige overzicht. (RDM)