Het Belgische topmodel Cesar Casier zal dit najaar te zien zijn in Vlaanderen Vakantieland. De 25-jarige Gentenaar zal de eindejaarsspecials van het Eén-programma presenteren. Dat schrijft Dag Allemaal.

Cesar Casier is nog jong, maar toch al een vrij grote naam in de modewereld. Hij liep onder andere modeshows voor merken als Dior en Yves Saint Laurent. Onlangs wist hij ook een fotoshoot te strikken voor het prestigieuze modeblad Vogue.

Casier woont voor zijn modecarrière al vijf jaar in New York, waar de eindejaarsspecials van het reisprogramma Vlaanderen Vakantieland in september zullen worden opgenomen. Momenteel wordt het jonge model klaargestoomd voor zijn televisiedebuut. De VRT heeft hem alvast naar een logopedist gestuurd om zijn Gentse tongval bij te schaven. (EL)

Het Belgische topmodel Cesar Casier zal dit najaar te zien zijn in Vlaanderen Vakantieland. De 25-jarige Gentenaar zal de eindejaarsspecials van het Eén-programma presenteren. Dat schrijft Dag Allemaal. Cesar Casier is nog jong, maar toch al een vrij grote naam in de modewereld. Hij liep onder andere modeshows voor merken als Dior en Yves Saint Laurent. Onlangs wist hij ook een fotoshoot te strikken voor het prestigieuze modeblad Vogue. Casier woont voor zijn modecarrière al vijf jaar in New York, waar de eindejaarsspecials van het reisprogramma Vlaanderen Vakantieland in september zullen worden opgenomen. Momenteel wordt het jonge model klaargestoomd voor zijn televisiedebuut. De VRT heeft hem alvast naar een logopedist gestuurd om zijn Gentse tongval bij te schaven. (EL)