De 37-jarige Knuts is voor het eerst moeder geworden. De trotse ouders kozen voor de naam Angelo Apollo. Het is niet de eerste keer dat we die naam horen in celebland. Het zoontje van zangeres Adele luistert naar de naam Angelo, Apollo is dan weer de naam van de jongste telg van Gwen Stefani.

Nu is het topmodel erin geslaagd om de pers voor te zijn, want in juni voorkwam een krant dat ze het blijde nieuws van de zwangerschap zelf kon verspreiden. Dat zorgde voor heel wat ergernis en teleurstelling bij Knuts. (AB)

De 37-jarige Knuts is voor het eerst moeder geworden. De trotse ouders kozen voor de naam Angelo Apollo. Het is niet de eerste keer dat we die naam horen in celebland. Het zoontje van zangeres Adele luistert naar de naam Angelo, Apollo is dan weer de naam van de jongste telg van Gwen Stefani.Nu is het topmodel erin geslaagd om de pers voor te zijn, want in juni voorkwam een krant dat ze het blijde nieuws van de zwangerschap zelf kon verspreiden. Dat zorgde voor heel wat ergernis en teleurstelling bij Knuts. (AB)