Na een peiling van TVBet is gebleken dat de Beckhams nog steeds de favoriet zijn van de Britse bevolking. Met 29 procent werden ze verkozen tot best geklede familie en dat is twee keer zoveel als hun opvolgers op de tweede plaats, namelijk de Kardashians. Dat meldt Grazia.nl.

Volgens een woordvoerder van TVBet zijn de Beckhams terechte winnaars. "Sinds ze elkaar in 1999 leerden kennen, worden ze gezien als trendsetters. En dat zie je nu ook al bij hun kinderen terug." Zo schittert hun zoon Romeo in de nieuwe campagne van Burberry.

De top vijf van best geklede gezinnen wordt verder aangevuld met Brad Pitt en en Angelina Jolie op derde plaats, Beyoncé en Jay-Z op de vierde plaats en ten slotte de familie Middleton op de vijfde plaats. Verder is de lijst vooral gevuld met andere bekende Britse gezinnen. (RDM)

Na een peiling van TVBet is gebleken dat de Beckhams nog steeds de favoriet zijn van de Britse bevolking. Met 29 procent werden ze verkozen tot best geklede familie en dat is twee keer zoveel als hun opvolgers op de tweede plaats, namelijk de Kardashians. Dat meldt Grazia.nl. Volgens een woordvoerder van TVBet zijn de Beckhams terechte winnaars. "Sinds ze elkaar in 1999 leerden kennen, worden ze gezien als trendsetters. En dat zie je nu ook al bij hun kinderen terug." Zo schittert hun zoon Romeo in de nieuwe campagne van Burberry. De top vijf van best geklede gezinnen wordt verder aangevuld met Brad Pitt en en Angelina Jolie op derde plaats, Beyoncé en Jay-Z op de vierde plaats en ten slotte de familie Middleton op de vijfde plaats. Verder is de lijst vooral gevuld met andere bekende Britse gezinnen. (RDM)