Op vrijdag troepten heel wat kooplustigen samen in West London om een item te bemachtigen uit de indrukwekkende garderobe van de familie Beckham. Victoria en David verkochten hun kleren ten voordele van de Filipijnse slachtoffers van tyfoon Haiyan.

En aangezien Victoria Beckham een fashionista pur sang is, is haar schoenencollectie indrukwekkend. De shoppers konden zich te goed doen aan schoenen van onder meer Jimmy Choo, Manolo Blahnik en Christian Louboutin. Iedereen met schoenmaat 37 kon dus even echt in de schoenen van Victoria Beckham lopen.

Omdat het een overdonderend succes was én om iedereen een kans te geven iets te kopen, kon elke klant slechts 1 item kopen. En niet alleen de schoenen en jurken van Victoria waren in trek, ook de sneakers, dassen en shirts van David waren te koop. De opbrengst ging integraal naar het Rode Kruis, dat hiermee de slachtoffers in de Filipijnen zal helpen. Het koppel zamelde zo'n 48.000 euro in voor het goede doel, staat te lezen op de website van The New York Magazine. (AB)

Op vrijdag troepten heel wat kooplustigen samen in West London om een item te bemachtigen uit de indrukwekkende garderobe van de familie Beckham. Victoria en David verkochten hun kleren ten voordele van de Filipijnse slachtoffers van tyfoon Haiyan.En aangezien Victoria Beckham een fashionista pur sang is, is haar schoenencollectie indrukwekkend. De shoppers konden zich te goed doen aan schoenen van onder meer Jimmy Choo, Manolo Blahnik en Christian Louboutin. Iedereen met schoenmaat 37 kon dus even echt in de schoenen van Victoria Beckham lopen.Omdat het een overdonderend succes was én om iedereen een kans te geven iets te kopen, kon elke klant slechts 1 item kopen. En niet alleen de schoenen en jurken van Victoria waren in trek, ook de sneakers, dassen en shirts van David waren te koop. De opbrengst ging integraal naar het Rode Kruis, dat hiermee de slachtoffers in de Filipijnen zal helpen. Het koppel zamelde zo'n 48.000 euro in voor het goede doel, staat te lezen op de website van The New York Magazine. (AB)