Kim Kardashian volgde in de voetsporen van acteur Jared Leto en gaf haar donkere haren een wel erg indrukwekkende make-over. Platinablond was even hét modekleur. Maar zoals dat gaat in Hollywood opteerde Kim Kardashian opnieuw voor een ander kleurtje, haar natuurlijke haarkleur.

De voorbije maand deelde ze met trots een eindeloze fotostroom op Instagram kiekjes van haar platinablonde lokken. Maar nu werd het enorme onderhoud dat zo'n kapsel vergt haar misschien te veel. Kardashian was gisteren op stap met haar dochter North en showde dus voor het eerst weer haar donkere haren. (AB / via The Daily Mail)

Kim Kardashian volgde in de voetsporen van acteur Jared Leto en gaf haar donkere haren een wel erg indrukwekkende make-over. Platinablond was even hét modekleur. Maar zoals dat gaat in Hollywood opteerde Kim Kardashian opnieuw voor een ander kleurtje, haar natuurlijke haarkleur.De voorbije maand deelde ze met trots een eindeloze fotostroom op Instagram kiekjes van haar platinablonde lokken. Maar nu werd het enorme onderhoud dat zo'n kapsel vergt haar misschien te veel. Kardashian was gisteren op stap met haar dochter North en showde dus voor het eerst weer haar donkere haren. (AB / via The Daily Mail)