De geruchten deden al langer de ronde, maar nu is het nieuws officieel bevestigd. De 36-jarige actrice is in verwachting van haar eerste kindje.

Echtgenoot Marco Perego en Zoe Saldana verwelkomen over enkele maanden een kindje in hun gezin. De twee huwden in juli 2013 en kozen voor een intieme bruiloft. Perego is geen Hollywoodster, maar een Italiaanse kunstenaar.

Volgens anonieme bronnen is Saldana al drie maanden zwanger en zou ze het niet bij een kindje laten. 'Ze heeft altijd een groot gezin gewild,' klinkt het.

Het is alvast uitkijken naar de zwangerschapskledij van de immer stijlvolle actrice. (LP)

De geruchten deden al langer de ronde, maar nu is het nieuws officieel bevestigd. De 36-jarige actrice is in verwachting van haar eerste kindje. Echtgenoot Marco Perego en Zoe Saldana verwelkomen over enkele maanden een kindje in hun gezin. De twee huwden in juli 2013 en kozen voor een intieme bruiloft. Perego is geen Hollywoodster, maar een Italiaanse kunstenaar. Volgens anonieme bronnen is Saldana al drie maanden zwanger en zou ze het niet bij een kindje laten. 'Ze heeft altijd een groot gezin gewild,' klinkt het. Het is alvast uitkijken naar de zwangerschapskledij van de immer stijlvolle actrice. (LP)