Astrid Bryan hoeft geen introductie maar de journalistieke regels schrijven het voor. De brunette verruilde Antwerpen voor L.A. en een modellenbestaan voor een realityshow en weet daar flink munt uit te slaan. In een interview met Humo, enkele maanden geleden, bekende Bryan dat ze beseft dat zulke roem vergankelijk is en dat ze dus zal proberen er het meeste uit te halen.

Dankzij haar grote fanbasis en haar uitgebreide adressenboekje realiseert Astrid Bryan nu één voor één haar meisjesdromen: een eigen kleding- en schoenenlijn, een nagellakcollectie, een CD en een biografie. Niet slecht voor een dertigjarige.

Astrid Bryan is bovendien één van die sterren die je het succes gunt; haar gekke bekken en gedol met broer Laurens wekken sympathie op, terwijl haar ontwapenend Antwerps accent zorgt voor heel wat sappige catchphrases. Het mag dan ook geen wonder heten dat alles wat La Bryan aanraakt in commercieel goud verandert.

Een webshop was dus een logische volgende stap. Op www.astridinwonderland.be kunnen fans zich helemaal onderdompelen in de wereld van Astrid Bryan; alle items zijn Designed By of Chosen By Astrid en bijzonder exclusief: zo kan je haar nagellaklijn en haar CD enkel online kopen. De webshop biedt ook voordeelpakketten aan zodat u alles in één (goedkopere) keer kan sprokkelen.

Dacht u nu werkelijk dat we dit artikel zouden publishen zonder gebruik van het woord Ahmaaazing? (KS)

Astrid Bryan hoeft geen introductie maar de journalistieke regels schrijven het voor. De brunette verruilde Antwerpen voor L.A. en een modellenbestaan voor een realityshow en weet daar flink munt uit te slaan. In een interview met Humo, enkele maanden geleden, bekende Bryan dat ze beseft dat zulke roem vergankelijk is en dat ze dus zal proberen er het meeste uit te halen. Dankzij haar grote fanbasis en haar uitgebreide adressenboekje realiseert Astrid Bryan nu één voor één haar meisjesdromen: een eigen kleding- en schoenenlijn, een nagellakcollectie, een CD en een biografie. Niet slecht voor een dertigjarige. Astrid Bryan is bovendien één van die sterren die je het succes gunt; haar gekke bekken en gedol met broer Laurens wekken sympathie op, terwijl haar ontwapenend Antwerps accent zorgt voor heel wat sappige catchphrases. Het mag dan ook geen wonder heten dat alles wat La Bryan aanraakt in commercieel goud verandert. Een webshop was dus een logische volgende stap. Op www.astridinwonderland.be kunnen fans zich helemaal onderdompelen in de wereld van Astrid Bryan; alle items zijn Designed By of Chosen By Astrid en bijzonder exclusief: zo kan je haar nagellaklijn en haar CD enkel online kopen. De webshop biedt ook voordeelpakketten aan zodat u alles in één (goedkopere) keer kan sprokkelen. Dacht u nu werkelijk dat we dit artikel zouden publishen zonder gebruik van het woord Ahmaaazing? (KS)