De Amerikaanse acteur Ashton Kutcher (34) wil officieel een einde maken aan zijn huwelijk met Demi Moore (50). Kutcher heeft de scheidingspapieren ingediend in een rechtbank in Los Angeles. Het koppel leeft al ruim een jaar gescheiden, maar nu pas wordt de scheiding officieel gemaakt.

De Amerikaanse acteur Ashton Kutcher (34) wil zijn huwelijk met Demi Moore (50) nu ook officieel beëindigen. Hij heeft de scheidingspapieren ingediend bij een rechtbank in Los Angeles. Ruim een jaar geleden maakte Demi Moore bekend dat haar huwelijk met Kutcher voorbij was, maar ze ondernam nog geen officiële stappen om van hem te scheiden.

Sprookjeshuwelijk in 2005

Demi Moore en Ashton Kutcher trouwen zeven jaar geleden. Ondanks hun leeftijdsverschil waren ze heel open over hun relatie en communiceerde ze vaak met elkaar via Twitter. Maar door 'onoverbrugbare verschillen' gaat het koppel nu toch uit elkaar.

Sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren en wordt Ashton Kutcher gelinkt aan collega-actrice Mila Kunis (29). (LVR)

De Amerikaanse acteur Ashton Kutcher (34) wil officieel een einde maken aan zijn huwelijk met Demi Moore (50). Kutcher heeft de scheidingspapieren ingediend in een rechtbank in Los Angeles. Het koppel leeft al ruim een jaar gescheiden, maar nu pas wordt de scheiding officieel gemaakt. De Amerikaanse acteur Ashton Kutcher (34) wil zijn huwelijk met Demi Moore (50) nu ook officieel beëindigen. Hij heeft de scheidingspapieren ingediend bij een rechtbank in Los Angeles. Ruim een jaar geleden maakte Demi Moore bekend dat haar huwelijk met Kutcher voorbij was, maar ze ondernam nog geen officiële stappen om van hem te scheiden. Sprookjeshuwelijk in 2005 Demi Moore en Ashton Kutcher trouwen zeven jaar geleden. Ondanks hun leeftijdsverschil waren ze heel open over hun relatie en communiceerde ze vaak met elkaar via Twitter. Maar door 'onoverbrugbare verschillen' gaat het koppel nu toch uit elkaar. Sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren en wordt Ashton Kutcher gelinkt aan collega-actrice Mila Kunis (29). (LVR)