De Belgische kunstenaar Arne Quinze (40) is enkele weken geleden getrouwd met presentatrice An Lemmens (32). Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De twee geliefden gaven elkaar hun ja-woord begin oktober in het gemeentehuis van Sint-Martens-Latem in Oost-Vlaanderen. Vooraf had het koppel gevraagd aan de dienst Burgerlijke Stand om het nieuws van de trouwpartij stil te houden en zeker niet door te geven aan de media. Het koppel wou een discrete plechtigheid. En daar zijn ze erg goed in geslaagd, aangezien het nieuws van de trouwerij pas enkele weken later de media bereikt heeft. En voor de buitenwereld komt dit nieuws toch wel een beetje als een verrassing.

Het is voor beiden, zowel voor An als Arne, niet hun eerste huwelijk. In 2008 trouwde An met collega-presentator Sean D'Hondt, maar een jaar later liep het huwelijk stuk. Ook Arne Quinze was al drie keer eerder getrouwd. Zijn vorige huwelijk was met Barbara Becker en dat huwelijk werd in minder intieme kring gevierd: de halve jetsetwereld werd uitgenodigd op het huwelijksfeest in Miami. Aan dit huwelijk kwam vorig jaar ook een einde. (LVR)

De Belgische kunstenaar Arne Quinze (40) is enkele weken geleden getrouwd met presentatrice An Lemmens (32). Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De twee geliefden gaven elkaar hun ja-woord begin oktober in het gemeentehuis van Sint-Martens-Latem in Oost-Vlaanderen. Vooraf had het koppel gevraagd aan de dienst Burgerlijke Stand om het nieuws van de trouwpartij stil te houden en zeker niet door te geven aan de media. Het koppel wou een discrete plechtigheid. En daar zijn ze erg goed in geslaagd, aangezien het nieuws van de trouwerij pas enkele weken later de media bereikt heeft. En voor de buitenwereld komt dit nieuws toch wel een beetje als een verrassing. Het is voor beiden, zowel voor An als Arne, niet hun eerste huwelijk. In 2008 trouwde An met collega-presentator Sean D'Hondt, maar een jaar later liep het huwelijk stuk. Ook Arne Quinze was al drie keer eerder getrouwd. Zijn vorige huwelijk was met Barbara Becker en dat huwelijk werd in minder intieme kring gevierd: de halve jetsetwereld werd uitgenodigd op het huwelijksfeest in Miami. Aan dit huwelijk kwam vorig jaar ook een einde. (LVR)