Vers van Bread and Butter in Berlijn: Arizona Muse wordt het nieuwe gezicht (én uiteraard ook lijf ) van het jeanslabel G-Star. Samen met de acteur Caleb Landry Jones zal zij het label vertegenwoordigen en schitteren in reclamecampagnes Arizona Muse is een Amerikaanse schone uit -jawel, Arizona - die in 2010 haar debuut kende via campagnes van Jil sander, Chloe, Isabel Marant, Prada en Yves Saint Laurent en schitterde onder meer op de covers van Vogue, Numéro en Dazed & Confused de covers.

In 2011 zei Anna Wintour het volgende: "Wanneer ik naar Arizona Muse kijk zie ik gelijkenissen met mensen als Linda Evangelista en Natalia Vodianova, maar ik zie haar voornamelijk al seen prachtige, intelligente en volwassen vrouw", aldus Wintour. "Bovendien, hoe kan iemand weerstaan aan een meisje met zulke naam?" voegde ze er nog aan toe.

Ook 2012 blijkt een topjaar voor Muse. Ze kwam binnen op de 5e plaats in de Models Top 50 lijst van models.com en rijfde eerder dit jaar al een contract met Estée Lauder binnen. Met de G-Star campagne op haar cv volgt Muse meisjes als Gemma Arterton en Clémence Poésy op. 'We zijn trots dat we samenwerken met Arizona Muse" zegt Shubhankar Ray van G-Star in de persverklaring. ' Haar opvallende look en rauwe, pure verschijning past perfect bij ons label."

De nieuwe G-star campagne, waarin Muse samen met Caleb Landry Jones zal schitteren, werd gefotografeerd op 3000m hoogte in de Franse Alpen. Fresh! (KS)

Vers van Bread and Butter in Berlijn: Arizona Muse wordt het nieuwe gezicht (én uiteraard ook lijf ) van het jeanslabel G-Star. Samen met de acteur Caleb Landry Jones zal zij het label vertegenwoordigen en schitteren in reclamecampagnes Arizona Muse is een Amerikaanse schone uit -jawel, Arizona - die in 2010 haar debuut kende via campagnes van Jil sander, Chloe, Isabel Marant, Prada en Yves Saint Laurent en schitterde onder meer op de covers van Vogue, Numéro en Dazed & Confused de covers. In 2011 zei Anna Wintour het volgende: "Wanneer ik naar Arizona Muse kijk zie ik gelijkenissen met mensen als Linda Evangelista en Natalia Vodianova, maar ik zie haar voornamelijk al seen prachtige, intelligente en volwassen vrouw", aldus Wintour. "Bovendien, hoe kan iemand weerstaan aan een meisje met zulke naam?" voegde ze er nog aan toe. Ook 2012 blijkt een topjaar voor Muse. Ze kwam binnen op de 5e plaats in de Models Top 50 lijst van models.com en rijfde eerder dit jaar al een contract met Estée Lauder binnen. Met de G-Star campagne op haar cv volgt Muse meisjes als Gemma Arterton en Clémence Poésy op. 'We zijn trots dat we samenwerken met Arizona Muse" zegt Shubhankar Ray van G-Star in de persverklaring. ' Haar opvallende look en rauwe, pure verschijning past perfect bij ons label." De nieuwe G-star campagne, waarin Muse samen met Caleb Landry Jones zal schitteren, werd gefotografeerd op 3000m hoogte in de Franse Alpen. Fresh! (KS)