Anne Hathaway houdt haar privéleven meestal uit de schijnwerpers. Anne Hathaway, die gehuwd is met Adam Shulman, verwacht dit voorjaar haar eerste kindje. Haar zwangerschap bleef ook lang verborgen, iets wat Hollywoodsterren dezer dagen steeds meer proberen. Dat de actrice een bikinifoto van zichzelf postte op Instagram is dus op zijn minst opmerkelijk te noemen.

'Een bikinifoto is doorgaans niets voor mij. Ik was op het strand toen ik opmerkte dat ik gefotografeerd werd. Het leek me meer dan waarschijnlijk dat die foto's de wereld zouden rondgaan. Omdat ik dit niet kan voorkomen, wil ik dan liever dat er een foto verspreid wordt waarbij ik me goed voel en eentje met mijn toestemming (en met een filter)', klinkt het in het onderschrift bij de foto.

Anne Hathaway houdt haar privéleven meestal uit de schijnwerpers. Anne Hathaway, die gehuwd is met Adam Shulman, verwacht dit voorjaar haar eerste kindje. Haar zwangerschap bleef ook lang verborgen, iets wat Hollywoodsterren dezer dagen steeds meer proberen. Dat de actrice een bikinifoto van zichzelf postte op Instagram is dus op zijn minst opmerkelijk te noemen.'Een bikinifoto is doorgaans niets voor mij. Ik was op het strand toen ik opmerkte dat ik gefotografeerd werd. Het leek me meer dan waarschijnlijk dat die foto's de wereld zouden rondgaan. Omdat ik dit niet kan voorkomen, wil ik dan liever dat er een foto verspreid wordt waarbij ik me goed voel en eentje met mijn toestemming (en met een filter)', klinkt het in het onderschrift bij de foto.