De Italiaanse ontwerper Valentino Garavani zal de trouwjurk van actrice Anne Hathaway ontwerpen. Dat heeft de ontwerper bekend gemaakt.

De actrice is al jaren een loyale fan van Valentino en heeft al meerdere van zijn ontwerpen op de rode loper gedragen. Ze gingen eerder ook samen naar het New York City Ballet.

Anne Hathaway kondigde in november vorig jaar aan dat ze verloofd is met acteur Adam Shulman. Naast de jurk zijn er verder nog geen details gekend van het trouwfeest, al lijkt het ons logisch dat de dag niet ver weg kan zijn nu de trouwjurk in orde is. (RDM)

De Italiaanse ontwerper Valentino Garavani zal de trouwjurk van actrice Anne Hathaway ontwerpen. Dat heeft de ontwerper bekend gemaakt. De actrice is al jaren een loyale fan van Valentino en heeft al meerdere van zijn ontwerpen op de rode loper gedragen. Ze gingen eerder ook samen naar het New York City Ballet. Anne Hathaway kondigde in november vorig jaar aan dat ze verloofd is met acteur Adam Shulman. Naast de jurk zijn er verder nog geen details gekend van het trouwfeest, al lijkt het ons logisch dat de dag niet ver weg kan zijn nu de trouwjurk in orde is. (RDM)