De Amerikaanse actrice Anne Hathaway is getrouwd met acteur Adam Schulman in een unieke Valentino jurk.

We kondigden nog maar net aan dat de actrice zou trouwen in een Valentino jurk of het was al zover. In alle geheimhouding is Anne getrouwd in Big Sur in Californië. Het huwelijk was georganiseerd door Yifat Oren, die ook het trouwfeest van Natalie Portman heeft geregeld.

De jurk - ontworpen door Valentino - zag er heel zwierig en klassiek uit en is gemaakt uit gebloemd kant. Het hele trouwfeest had een rustieke en jaren '20 feel.
"Er waren alleen vrienden en familie, geen filmsterren", verklaart een insider aan People. "Er waren maar een paar mensen uit het wereldje uitgenodigd, zoals haar stunt double."

Na de ceremonie volgde een romantische receptie waar de gasten konden genieten van een vegetarische maaltijd. Het jazz-trio Americano Social Club uit San Francisco zorgde voor de muziek. (RDM)

De Amerikaanse actrice Anne Hathaway is getrouwd met acteur Adam Schulman in een unieke Valentino jurk. We kondigden nog maar net aan dat de actrice zou trouwen in een Valentino jurk of het was al zover. In alle geheimhouding is Anne getrouwd in Big Sur in Californië. Het huwelijk was georganiseerd door Yifat Oren, die ook het trouwfeest van Natalie Portman heeft geregeld. De jurk - ontworpen door Valentino - zag er heel zwierig en klassiek uit en is gemaakt uit gebloemd kant. Het hele trouwfeest had een rustieke en jaren '20 feel. "Er waren alleen vrienden en familie, geen filmsterren", verklaart een insider aan People. "Er waren maar een paar mensen uit het wereldje uitgenodigd, zoals haar stunt double." Na de ceremonie volgde een romantische receptie waar de gasten konden genieten van een vegetarische maaltijd. Het jazz-trio Americano Social Club uit San Francisco zorgde voor de muziek. (RDM)