De Vogue-hoofdredactrice maakte haar debuut op het sociale mediaplatform. Op de foto is Wintour te zien met de gloednieuwe 'September issue' van het magazine, een echte 'selfie' dus.

Hoewel Anna Wintour zowat de verpersoonlijking is van de Amerikaanse Vogue, blijft Wintour altijd op de achtergrond. In het openbaar, zoals front row bij fashionshows, verschijnt ze keer op keer met een zonnebril op de neus.

Haar debuutfoto op de Instagramaccount van Vogue is dus wel een verrassing te noemen. Een verrassing aangezien ze de nieuwe media nog niet echt heeft omarmd, haar eerste tweet werd pas in juni de wereld in gestuurd. Iets wat haar hoofdredacteurcollega's wel met veel enthousiasme doen. Denk maar aan de flamboyante Anna Dello Russo van de Japanse Vogue die Instagram overspoelt met haar foto's van haar fashiontripjes.

Kleine noot: de Instagramfoto werd genomen door een professionele fotograaf. Het blijft Anna Wintour natuurlijk. (AB)

De Vogue-hoofdredactrice maakte haar debuut op het sociale mediaplatform. Op de foto is Wintour te zien met de gloednieuwe 'September issue' van het magazine, een echte 'selfie' dus.Hoewel Anna Wintour zowat de verpersoonlijking is van de Amerikaanse Vogue, blijft Wintour altijd op de achtergrond. In het openbaar, zoals front row bij fashionshows, verschijnt ze keer op keer met een zonnebril op de neus.Haar debuutfoto op de Instagramaccount van Vogue is dus wel een verrassing te noemen. Een verrassing aangezien ze de nieuwe media nog niet echt heeft omarmd, haar eerste tweet werd pas in juni de wereld in gestuurd. Iets wat haar hoofdredacteurcollega's wel met veel enthousiasme doen. Denk maar aan de flamboyante Anna Dello Russo van de Japanse Vogue die Instagram overspoelt met haar foto's van haar fashiontripjes.Kleine noot: de Instagramfoto werd genomen door een professionele fotograaf. Het blijft Anna Wintour natuurlijk. (AB)