Vogue hoofdredactrice Anna Wintour houdt opnieuw een benefiet om geld in te zamelen voor de verkiezingscampagne van president Barack Obama. Dat meldt de New York Post.

Eerder zamelde Wintour al 500 000 dollar in voor de herverkiezingscampagne van Barack Obama. Nu doet ze er nog een schepje bovenop en werkt ze opnieuw samen met Harry Weinstein om geld in te zamelen. Het feest zal deze keer plaatsvinden in Greenwich, Connecticut op 6 augustus.

De kaartjes zijn ietwat prijzig, je moet namelijk 35,800 dollar neertellen voor een zitje. Worden alvast verwacht op de gastlijst: Tory Burch, Alicia Keys, Gwyneth Paltrow en Quentin Tarantino. (RDM)

Vogue hoofdredactrice Anna Wintour houdt opnieuw een benefiet om geld in te zamelen voor de verkiezingscampagne van president Barack Obama. Dat meldt de New York Post. Eerder zamelde Wintour al 500 000 dollar in voor de herverkiezingscampagne van Barack Obama. Nu doet ze er nog een schepje bovenop en werkt ze opnieuw samen met Harry Weinstein om geld in te zamelen. Het feest zal deze keer plaatsvinden in Greenwich, Connecticut op 6 augustus. De kaartjes zijn ietwat prijzig, je moet namelijk 35,800 dollar neertellen voor een zitje. Worden alvast verwacht op de gastlijst: Tory Burch, Alicia Keys, Gwyneth Paltrow en Quentin Tarantino. (RDM)