Angelina Jolie vergezelde haar verloofde Brad Pitt naar de premiere in Londen van zijn nieuwste film World War Z, een apocalyptische film over een grote zombieoorlog waarin Pitt de hoofdrol vertolkt.

Het is de eerste keer dat Angelina Jolie in het openbaar verschijnt na de operatie waarbij ze haar beide borsten liet verwijderen omdat ze door een defect gen een kans van 87 procent had op het ontwikkelen van borstkanker.

Jolie bedankte haar fans voor hun steun en vertelde dat ze dankbaar was dat ze met haar beslissing een discussie op gang had gebracht over de gezondheid van vrouwen. (MS)

Angelina Jolie vergezelde haar verloofde Brad Pitt naar de premiere in Londen van zijn nieuwste film World War Z, een apocalyptische film over een grote zombieoorlog waarin Pitt de hoofdrol vertolkt. Het is de eerste keer dat Angelina Jolie in het openbaar verschijnt na de operatie waarbij ze haar beide borsten liet verwijderen omdat ze door een defect gen een kans van 87 procent had op het ontwikkelen van borstkanker. Jolie bedankte haar fans voor hun steun en vertelde dat ze dankbaar was dat ze met haar beslissing een discussie op gang had gebracht over de gezondheid van vrouwen. (MS)