Ook de eileiders van de actrice en vrouw van Brad Pitt werden verwijderd.

Twee jaar geleden kreeg de actrice al internationale belangstelling toen ze koos voor een preventieve borstamputatie.

De grootmoeder, moeder en tante van Jolie overleden aan kanker. De actrice dacht diep na over haar toekomst en de kans dat ze haar kinderen niet zou zien opgroeien alvorens deze beslissing te nemen.

Angelina Jolie schrijft dat het gevolg van de ingreep is dat ze in een vervroegde menopauze terecht komt. Toch is ze niet bang voor deze veranderingen. 'Ik heb vrede met wat er komen zal. Niet omdat ik sterk ben, maar omdat dit onderdeel van het leven is. Het is niet iets om bang van te zijn.'

(Belga/LP)

Ook de eileiders van de actrice en vrouw van Brad Pitt werden verwijderd.Twee jaar geleden kreeg de actrice al internationale belangstelling toen ze koos voor een preventieve borstamputatie.De grootmoeder, moeder en tante van Jolie overleden aan kanker. De actrice dacht diep na over haar toekomst en de kans dat ze haar kinderen niet zou zien opgroeien alvorens deze beslissing te nemen. Angelina Jolie schrijft dat het gevolg van de ingreep is dat ze in een vervroegde menopauze terecht komt. Toch is ze niet bang voor deze veranderingen. 'Ik heb vrede met wat er komen zal. Niet omdat ik sterk ben, maar omdat dit onderdeel van het leven is. Het is niet iets om bang van te zijn.'(Belga/LP)