Hoewel Alice Dellal met haar half afgeschoren haar een ietwat controversieel model is, kiest nu ook Marc Jacobs haar als gezicht van zijn Marc by Marc Jacobs-lijn. Samen met het Zweedse model Erik Andersson poseerde Dellal in de kleurrijke lente- en zomercollectie voor de lens van fotograaf Juergen Teller.

Naast model is de 24-jarige Dellal ook eigenaar van een muzieklabel en drummer bij de groep Trush Metal. Eerder dit jaar koos ook Karl Lagerfeld al voor Dellal. Voor Chanel is ze model van de handtassenlijn Boy. (EH)

Hoewel Alice Dellal met haar half afgeschoren haar een ietwat controversieel model is, kiest nu ook Marc Jacobs haar als gezicht van zijn Marc by Marc Jacobs-lijn. Samen met het Zweedse model Erik Andersson poseerde Dellal in de kleurrijke lente- en zomercollectie voor de lens van fotograaf Juergen Teller. Naast model is de 24-jarige Dellal ook eigenaar van een muzieklabel en drummer bij de groep Trush Metal. Eerder dit jaar koos ook Karl Lagerfeld al voor Dellal. Voor Chanel is ze model van de handtassenlijn Boy. (EH)