De acteur Alexander Skarsgård zal samen met Lara Stone - die in meerdere Calvin Klein campagnes te zien is - schitteren in de campagne van de nieuwe mannengeur Encounter Calvin Klein.
Het campagnebeeld en de reclamefilm weerspiegelen het mysterieuze element van het parfum. Encounter creëert een contrast van frisheid en warmte met opwekkende kruidige, warme cognac- en sensuele houtnoten. "Met de wereldwijde lancering van Encounter Calvin Klein introduceren we een nieuwe interpretatie van de hedendaagse, zelfverzekerde man", aldus Catherine Walsh, Senior Vice President, American Fragrances, Coty Prestige. "Alexander Skarsgård is de perfecte belichaming van de Encounter Calvin Klein-attitude: modern, stijlvol en schaamteloos mannelijk."

Alexander Skarsgård maakte zijn debuut in de HBO-miniserie Generation Kill en werd onmiddellijk gecast voor de rol van Eric Northman in de HBO-hitserie True Blood. Skarsgård speelde ook in diverse recente films, waaronder Battleship, Melancholia en Rod Luries remake van Straw Dogs. Daarnaast zal hij binnenkort ook te zien zijn in The East, What Maisie Knew met Julianne Moore en Steve Coogan en Disconnect, naast Paul Patton, Jason Bateman en Andrea Riseborough.

Tom Murry, President & CEO, Calvin Klein, Inc.: "Encounter Calvin Klein is een krachtige toevoeging die een centrale plaats inneemt in de huidige parfumlijn voor mannen. Met Alexander Skarsgård als het gezicht voor deze nieuwe geur bouwen we voort op onze geschiedenis van iconische producten en baanbrekende reclames." Encounter Calvin Klein verschijnt in september 2012. (RDM)

De acteur Alexander Skarsgård zal samen met Lara Stone - die in meerdere Calvin Klein campagnes te zien is - schitteren in de campagne van de nieuwe mannengeur Encounter Calvin Klein. Het campagnebeeld en de reclamefilm weerspiegelen het mysterieuze element van het parfum. Encounter creëert een contrast van frisheid en warmte met opwekkende kruidige, warme cognac- en sensuele houtnoten. "Met de wereldwijde lancering van Encounter Calvin Klein introduceren we een nieuwe interpretatie van de hedendaagse, zelfverzekerde man", aldus Catherine Walsh, Senior Vice President, American Fragrances, Coty Prestige. "Alexander Skarsgård is de perfecte belichaming van de Encounter Calvin Klein-attitude: modern, stijlvol en schaamteloos mannelijk." Alexander Skarsgård maakte zijn debuut in de HBO-miniserie Generation Kill en werd onmiddellijk gecast voor de rol van Eric Northman in de HBO-hitserie True Blood. Skarsgård speelde ook in diverse recente films, waaronder Battleship, Melancholia en Rod Luries remake van Straw Dogs. Daarnaast zal hij binnenkort ook te zien zijn in The East, What Maisie Knew met Julianne Moore en Steve Coogan en Disconnect, naast Paul Patton, Jason Bateman en Andrea Riseborough. Tom Murry, President & CEO, Calvin Klein, Inc.: "Encounter Calvin Klein is een krachtige toevoeging die een centrale plaats inneemt in de huidige parfumlijn voor mannen. Met Alexander Skarsgård als het gezicht voor deze nieuwe geur bouwen we voort op onze geschiedenis van iconische producten en baanbrekende reclames." Encounter Calvin Klein verschijnt in september 2012. (RDM)