It-girl en stijlicoon Alexa Chung geeft binnenkort al haar modegeheimen prijs in een modeboek waar ze aan het werken is.

Het boek zal tekeningen, foto's, tips en verhalen bevatten samen met enkele stijlgeheimen van Alexa herself.

Naast model en presentatrice staat Alexa wereldwijd gekend om haar unieke stijl en inzicht in de modewereld. Ze heeft twee keer de British Style Awards gewonnen en handtassenmerk Mulberry heeft een tas naar haar vernoemd. Verder is ze aanwezig op bijna elke modeshow en heeft ze een vaste plaats veroverd op de best dressed lijsten.

Het boek zal verschijnen in september 2013 en wordt uitgegeven door Penguin Books. Momenteel verblijft Alexa in New York waar ze een gastrol heeft bemachtigd in Gossip Girl. (RDM)

It-girl en stijlicoon Alexa Chung geeft binnenkort al haar modegeheimen prijs in een modeboek waar ze aan het werken is. Het boek zal tekeningen, foto's, tips en verhalen bevatten samen met enkele stijlgeheimen van Alexa herself. Naast model en presentatrice staat Alexa wereldwijd gekend om haar unieke stijl en inzicht in de modewereld. Ze heeft twee keer de British Style Awards gewonnen en handtassenmerk Mulberry heeft een tas naar haar vernoemd. Verder is ze aanwezig op bijna elke modeshow en heeft ze een vaste plaats veroverd op de best dressed lijsten. Het boek zal verschijnen in september 2013 en wordt uitgegeven door Penguin Books. Momenteel verblijft Alexa in New York waar ze een gastrol heeft bemachtigd in Gossip Girl. (RDM)