Het Braziliaanse supermodel Alessandra Ambrosio, bekend van haar modellenwerk voor Victoria's Secret, schittert samen met haar dochter Anja Louise in een reclamecampagne van het Amerikaanse kledingmerk London Fog. Goede genen zitten duidelijk in de familie.

Het professionele topmodel Alessandra Ambrosio en haar mini-me Anja Louise poseerden voor de wintercampagne '12 van het Amerikaanse merk London Fog. Het merk sleepte met Ambrosio weer een grote naam binnen voor een campagne. Eerder poseerden onder meer Eva Longoria, Gisele Bündchen en Nicole Scherzinger voor het kledingmerk.

Zo moeder, zo dochter

De dochter van Alessandra is amper vier jaar oud, maar het poseren zit haar duidelijk in de genen. Ze zal haar mama ook goed in de gaten hebben gehouden tijdens het oefenen van poses. Alessandra is erg blij met de foto's en vertelt aan Daily Mail: "Het zijn tijdloze foto's die we voor altijd kunnen koesteren".

De wintercollectie van London Fog is online verkrijgbaar via de webshop van Nordstrom.

Bekijk hier het achter de schermen-filmpje van Alessandra en haar schattige dochtertje:

(LVR)

Het Braziliaanse supermodel Alessandra Ambrosio, bekend van haar modellenwerk voor Victoria's Secret, schittert samen met haar dochter Anja Louise in een reclamecampagne van het Amerikaanse kledingmerk London Fog. Goede genen zitten duidelijk in de familie. Het professionele topmodel Alessandra Ambrosio en haar mini-me Anja Louise poseerden voor de wintercampagne '12 van het Amerikaanse merk London Fog. Het merk sleepte met Ambrosio weer een grote naam binnen voor een campagne. Eerder poseerden onder meer Eva Longoria, Gisele Bündchen en Nicole Scherzinger voor het kledingmerk. Zo moeder, zo dochter De dochter van Alessandra is amper vier jaar oud, maar het poseren zit haar duidelijk in de genen. Ze zal haar mama ook goed in de gaten hebben gehouden tijdens het oefenen van poses. Alessandra is erg blij met de foto's en vertelt aan Daily Mail: "Het zijn tijdloze foto's die we voor altijd kunnen koesteren". De wintercollectie van London Fog is online verkrijgbaar via de webshop van Nordstrom. Bekijk hier het achter de schermen-filmpje van Alessandra en haar schattige dochtertje: (LVR)