Ambrosio is vooral bekend als Victoria Secret Angel, maar wordt nu ook het gezicht van het juwelenmerk Vivara. Het zwangere model is dolgelukkig met de komst van haar zoontje en laat daarom met plezier haar zwangere buik aan de wereld zien. Alessandra heeft al een driejarige dochter, Anja.

Toen Vivara haar vroeg als gezicht voor de campagne heeft ze niet lang getwijfeld. Fotografen Mert Alas en Marcus Piggott hadden de eer om de zwangere schone op beeld vast te leggen.

Alessandra Ambrosio is niet de eerste celeb die zwanger uit de kleren gaat. Zo sierde Jessica Simpson de cover van Elle en stond Britney Spears naakt op de voorpagina van Harper's Bazaar. (RDM)

Ambrosio is vooral bekend als Victoria Secret Angel, maar wordt nu ook het gezicht van het juwelenmerk Vivara. Het zwangere model is dolgelukkig met de komst van haar zoontje en laat daarom met plezier haar zwangere buik aan de wereld zien. Alessandra heeft al een driejarige dochter, Anja.Toen Vivara haar vroeg als gezicht voor de campagne heeft ze niet lang getwijfeld. Fotografen Mert Alas en Marcus Piggott hadden de eer om de zwangere schone op beeld vast te leggen. Alessandra Ambrosio is niet de eerste celeb die zwanger uit de kleren gaat. Zo sierde Jessica Simpson de cover van Elle en stond Britney Spears naakt op de voorpagina van Harper's Bazaar. (RDM)