Het Braziliaanse topmodel Alessandra Ambrosio, die we vooral kennen als Victoria's Secret Angel, heeft amper vier maanden na haar bevalling opnieuw naakt geposeerd. Ze ging uit de kleren voor het magazine 'Made in Brazil'. Aan haar lichaam is het niet te merken dat ze enkele maanden eerder een baby heeft gekregen. Dat schrijft US Weekly.

In september heeft lingeriemodel Alessandra Ambrosio, en dat amper vier maanden na haar bevalling, volledig naakt geposeerd voor het tijdschrift 'Made in Brazil'. Op de foto's is het nauwelijks te zien dat het model enkele maanden eerder een kind op de wereld heeft gezet. Hoe modellen en supersterren dat doen, het blijft ons een raadsel.

Alessandra Ambrosio beviel in mei van dit jaar van haar tweede kindje, een zoontje. Zelf wist ze wel al te vertellen aan US Weekly dat ze bijzonder weinig was bij aangekomen van haar tweede zwangerschap. Met Noah Phoenix hebben Alessandra Ambrosio en haar verloofde Jamie Mazur er een broertje bij voor hun 3-jarige dochter Anja. (LVR)

Het Braziliaanse topmodel Alessandra Ambrosio, die we vooral kennen als Victoria's Secret Angel, heeft amper vier maanden na haar bevalling opnieuw naakt geposeerd. Ze ging uit de kleren voor het magazine 'Made in Brazil'. Aan haar lichaam is het niet te merken dat ze enkele maanden eerder een baby heeft gekregen. Dat schrijft US Weekly. In september heeft lingeriemodel Alessandra Ambrosio, en dat amper vier maanden na haar bevalling, volledig naakt geposeerd voor het tijdschrift 'Made in Brazil'. Op de foto's is het nauwelijks te zien dat het model enkele maanden eerder een kind op de wereld heeft gezet. Hoe modellen en supersterren dat doen, het blijft ons een raadsel. Alessandra Ambrosio beviel in mei van dit jaar van haar tweede kindje, een zoontje. Zelf wist ze wel al te vertellen aan US Weekly dat ze bijzonder weinig was bij aangekomen van haar tweede zwangerschap. Met Noah Phoenix hebben Alessandra Ambrosio en haar verloofde Jamie Mazur er een broertje bij voor hun 3-jarige dochter Anja. (LVR)