Het Amerikaanse tieneridool Justin Bieber is gekozen door Adidas om het gezicht te zijn van het NEO label, dat vooral gericht is op een jonger publiek. Dat staat te lezen op Styleite.com.

Zijn officiële titel is Global Style Icon wat concreet betekent dat hij te zien zal zijn in alle reclamecampagnes en zelf ook de collectie in de kijker zal zitten tijdens zijn concerten. Zo heeft de gouden sneakers die speciaal voor hem ontworpen zijn al verschillende keren gedragen.

"Het Neo label sluit perfect aan bij mijn persoonlijkheid en stijl. Adidas biedt hiermee een goede collectie die stijlvol is, maar toch comfortabel zit." De NEO collectie bestaat uit schoenen, t-shirts, hoodies voor jongens en meisjes en is vooral verkrijgbaar in felle kleuren en opvallende prints. (RDM)

Het Amerikaanse tieneridool Justin Bieber is gekozen door Adidas om het gezicht te zijn van het NEO label, dat vooral gericht is op een jonger publiek. Dat staat te lezen op Styleite.com. Zijn officiële titel is Global Style Icon wat concreet betekent dat hij te zien zal zijn in alle reclamecampagnes en zelf ook de collectie in de kijker zal zitten tijdens zijn concerten. Zo heeft de gouden sneakers die speciaal voor hem ontworpen zijn al verschillende keren gedragen. "Het Neo label sluit perfect aan bij mijn persoonlijkheid en stijl. Adidas biedt hiermee een goede collectie die stijlvol is, maar toch comfortabel zit." De NEO collectie bestaat uit schoenen, t-shirts, hoodies voor jongens en meisjes en is vooral verkrijgbaar in felle kleuren en opvallende prints. (RDM)