De Amerikaanse zanger Adam Levine is door het magazine People verkozen tot 'Sexiest Man Alive'. Hij gaat onder meer Justin Timberlake, Pharrell Williams en Chris Pine vooraf in het lijstje.

Adam Levine is in onze contreien vooral bekend als de zanger van Maroon 5. Maar in Amerika is hij onder meer ook een coach in de talentenshow 'The Voice', heeft hij een kledinglijn bij Kmart en speelde hij in zijn eerste langspeelfilm. Een bezige knappe bij dus.

Over zijn eerste plaats in het People-lijstje vertelde Levine aan het magazine dat hij 'verrast was met de titel. Als muzikant heb je wel fantasieën over het winnen van een Grammy Award, maar ik was me er niet van bewust dat ik in de running was voor dit soort prijzen. Ik was erg verbaasd en ik dacht zelfs dat ze me aan het beetnemen waren'.

Het strakke lijf dankt hij aan een combinatie van yoga en spinning. Levine heeft bovendien ook één van de meest sexy vrouwen weten te strikken. Hij is verloofd met Victoria's Secret Angel Behati Prinsloo. 'Ik dacht dat een huwelijk niets voor mij was. Maar ik was er opeens klaar voor. Zo simpel is het.' (AB)

De Amerikaanse zanger Adam Levine is door het magazine People verkozen tot 'Sexiest Man Alive'. Hij gaat onder meer Justin Timberlake, Pharrell Williams en Chris Pine vooraf in het lijstje.Adam Levine is in onze contreien vooral bekend als de zanger van Maroon 5. Maar in Amerika is hij onder meer ook een coach in de talentenshow 'The Voice', heeft hij een kledinglijn bij Kmart en speelde hij in zijn eerste langspeelfilm. Een bezige knappe bij dus.Over zijn eerste plaats in het People-lijstje vertelde Levine aan het magazine dat hij 'verrast was met de titel. Als muzikant heb je wel fantasieën over het winnen van een Grammy Award, maar ik was me er niet van bewust dat ik in de running was voor dit soort prijzen. Ik was erg verbaasd en ik dacht zelfs dat ze me aan het beetnemen waren'.Het strakke lijf dankt hij aan een combinatie van yoga en spinning. Levine heeft bovendien ook één van de meest sexy vrouwen weten te strikken. Hij is verloofd met Victoria's Secret Angel Behati Prinsloo. 'Ik dacht dat een huwelijk niets voor mij was. Maar ik was er opeens klaar voor. Zo simpel is het.' (AB)