De 29-jarige Amerikaanse actrice is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Een woordvoerder heeft het nieuws bevestigd aan de website X17.

Olivia Wilde vormt sinds mei 2011 een koppel met comedy-acteur Jason Sudeikis. Het paar is al sinds januari verloofd. Wilde en Sudeikis waren beiden al eens gehuwd, maar geen van de twee heeft een kind uit een vorige relatie.

In een interview met Marie Claire vertelde Wilde dat ze geen strikt plan had op het vlak van kinderen. 'Als er iets gebeurt, dan gebeurt het maar. Maar hij is zo goed met kinderen. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik iemand zie waarvan ik denk: 'Dit is de man waar ik kinderen mee wil.'' Wanneer de baby gepland is, is voorlopig nog niet duidelijk. (AB)

De 29-jarige Amerikaanse actrice is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Een woordvoerder heeft het nieuws bevestigd aan de website X17.Olivia Wilde vormt sinds mei 2011 een koppel met comedy-acteur Jason Sudeikis. Het paar is al sinds januari verloofd. Wilde en Sudeikis waren beiden al eens gehuwd, maar geen van de twee heeft een kind uit een vorige relatie.In een interview met Marie Claire vertelde Wilde dat ze geen strikt plan had op het vlak van kinderen. 'Als er iets gebeurt, dan gebeurt het maar. Maar hij is zo goed met kinderen. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik iemand zie waarvan ik denk: 'Dit is de man waar ik kinderen mee wil.'' Wanneer de baby gepland is, is voorlopig nog niet duidelijk. (AB)