De Amerikaanse actrice heeft zich in alle stilte verloofd met haar vriend, Wladimir Klitschko. Dat schrijft US Weekly.

Hayden Panettiere verloofde zich al in januari met haar vriend, de bokskampioen Wladimir Klitschko uit Oekraïne, maar het nieuws raakte nu pas bekend. "Er zijn nog maar erg weinig mensen op de hoogte en bovendien draagt Hayden ook nog niet in publiek", aldus een bron aan US Weekly. Het huwelijk zou plaatsvinden in de zomer.

De 'Nashville'-actrice en haar vriend hebben het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar we vermoeden dat het maar een kwestie van dagen is voor we de ring rond haar vinger zullen zien verschijnen in het openbaar.

Het koppel leerde elkaar in 2009, maar gingen in 2011 kort uit elkaar. Sinds vorig jaar vormen ze terug een koppel en nu staan ze volgens US Weekly op het punt om te trouwen. (LVR)

De Amerikaanse actrice heeft zich in alle stilte verloofd met haar vriend, Wladimir Klitschko. Dat schrijft US Weekly. Hayden Panettiere verloofde zich al in januari met haar vriend, de bokskampioen Wladimir Klitschko uit Oekraïne, maar het nieuws raakte nu pas bekend. "Er zijn nog maar erg weinig mensen op de hoogte en bovendien draagt Hayden ook nog niet in publiek", aldus een bron aan US Weekly. Het huwelijk zou plaatsvinden in de zomer. De 'Nashville'-actrice en haar vriend hebben het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar we vermoeden dat het maar een kwestie van dagen is voor we de ring rond haar vinger zullen zien verschijnen in het openbaar. Het koppel leerde elkaar in 2009, maar gingen in 2011 kort uit elkaar. Sinds vorig jaar vormen ze terug een koppel en nu staan ze volgens US Weekly op het punt om te trouwen. (LVR)