De 43-jarige Amerikaanse acteur Matthew McConaughey is enorm afgevallen voor een filmrol. De acteur, bekend van films als 'The Wedding Planner' en 'Failure to Launch', is nauwelijks nog te herkennen.

Eerder deze week gingen de opnames van de film 'The Dallas Buyer's Club' van start. In deze film heeft de acteur een rol te pakken. Voor deze rol moest de acteur maar liefst 14 kilo vermageren en is nog maar een schim van zichzelf. Hij ziet er zelfs ongezond mager uit, laat het Amerikaanse tijdschrift People weten.

In de film speelt McConaughey de rol van Ron Woodruff, een man die in de jaren tachtig besmet raakt met het hiv-virus en gedwongen wordt om zijn medicijnen vanuit Mexico naar de VS te smokkelen. De film is gebaseerd op waargebeurde feiten.

De 43-jarige Amerikaanse acteur Matthew McConaughey is enorm afgevallen voor een filmrol. De acteur, bekend van films als 'The Wedding Planner' en 'Failure to Launch', is nauwelijks nog te herkennen.Eerder deze week gingen de opnames van de film 'The Dallas Buyer's Club' van start. In deze film heeft de acteur een rol te pakken. Voor deze rol moest de acteur maar liefst 14 kilo vermageren en is nog maar een schim van zichzelf. Hij ziet er zelfs ongezond mager uit, laat het Amerikaanse tijdschrift People weten.In de film speelt McConaughey de rol van Ron Woodruff, een man die in de jaren tachtig besmet raakt met het hiv-virus en gedwongen wordt om zijn medicijnen vanuit Mexico naar de VS te smokkelen. De film is gebaseerd op waargebeurde feiten.