Hoewel we sterk vermoeden dat in haar realityreeks 'The Kardashians' soms een stevig potje wordt geacteerd, heeft Kim Kardashian nu haar eerste 'echte' filmrol te pakken.

Kim Kardashian heeft een filmrol te pakken in 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor'. Daarin speelt ze de rol van een vrouw die geobsedeerd is door uiterlijk en imago. Een rol, lijkt ons, die op haar lijf is geschreven. Het verhaal van 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor', gaat over een relatietherapeut die in de problemen raakt wanneer ze zelf een relatie krijgt met één van haar klanten.

Hieronder kan je de trailer van de film bekijken met daarin het acteerdebuut van Kim Kardashian. Geen idee of de prent wel effectief in de filmzalen in 2013 vertoond zal worden of de film meteen op DVD zal worden gereleased.

Hoewel we sterk vermoeden dat in haar realityreeks 'The Kardashians' soms een stevig potje wordt geacteerd, heeft Kim Kardashian nu haar eerste 'echte' filmrol te pakken. Kim Kardashian heeft een filmrol te pakken in 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor'. Daarin speelt ze de rol van een vrouw die geobsedeerd is door uiterlijk en imago. Een rol, lijkt ons, die op haar lijf is geschreven. Het verhaal van 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor', gaat over een relatietherapeut die in de problemen raakt wanneer ze zelf een relatie krijgt met één van haar klanten. Hieronder kan je de trailer van de film bekijken met daarin het acteerdebuut van Kim Kardashian. Geen idee of de prent wel effectief in de filmzalen in 2013 vertoond zal worden of de film meteen op DVD zal worden gereleased.