In een radio-interview vertelde de rapper dat zijn schattige zoontje een eerste modellenopdracht beet heeft. Hij wordt het gezicht van Kidz Safe, een bedrijf dat gespecialiseerd is koptelefoons. Het contract levert het ukje maar liefst 660.000 euro op.

Al zal 50 Cent ervoor zorgen dat zijn jongste telg niet naast zijn kleine schoentjes gaat lopen. 'Zijn geld gaat op de bank, hij zal er pas mee aan de slag kunnen als hij achttien is', klinkt het bij de verantwoordelijke vader. Het is ongetwijfeld een precedent voor de toekomst, aangezien 50 Cent zich ondertussen heeft opgewerkt van rapper tot gewiekste zakenman. (AB/via Refinery29)

In een radio-interview vertelde de rapper dat zijn schattige zoontje een eerste modellenopdracht beet heeft. Hij wordt het gezicht van Kidz Safe, een bedrijf dat gespecialiseerd is koptelefoons. Het contract levert het ukje maar liefst 660.000 euro op.Al zal 50 Cent ervoor zorgen dat zijn jongste telg niet naast zijn kleine schoentjes gaat lopen. 'Zijn geld gaat op de bank, hij zal er pas mee aan de slag kunnen als hij achttien is', klinkt het bij de verantwoordelijke vader. Het is ongetwijfeld een precedent voor de toekomst, aangezien 50 Cent zich ondertussen heeft opgewerkt van rapper tot gewiekste zakenman. (AB/via Refinery29)