De partybag van de Oscars is al dertien jaar lang een vaste waarde. Ieder jaar wordt de geschenkdoos iets duurder en decadenter. Wij graaiden - figuurlijk helaas - in de goodie bag en visten er enkele bizarre cadeautjes uit.

Muntjes, donuts, appels, lolly's, wijn, pretzels en glutenvrije veganistische popcorn kunnen nog van pas komen tijdens het evenement. Zo worden de verliezers toch niet met een lege maag naar huis gestuurd. De overige geschenken die de acteurs in ontvangst mogen nemen, zijn iets minder logisch.

Toekomst voorspellen

Zo blijkt het duurste cadeau een sessie bij Olessia Kantor te zijn. Zij zal de horoscoop van de genomineerden analyseren. De verliezers komen zo misschien te weten of dat gouden Oscarbeeldje volgend jaar wél in hun trofeeënkast zal pronken.

Luxe tripjes

Andere decadente cadeautjes in de goodie bag bestaan uit een luxueuze driedaagse in Toscane, een 'glamour camping trip', een treinreis door de Canadese Rockie Mountains en een VIP tour naar een zoutvlakte in Zuid-Frankrijk. Aangezien de agenda van de verliezers komend jaar wat leger zal zijn dan die van de Oscarwinnaars, hebben ze vast tijd voor deze tripjes.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Om nog maar eens duidelijk te maken dat er verwacht wordt dat acteurs en actrices het 'perfecte lichaam' hebben, krijgen ze ook lessen met een personal trainer cadeau. Op die manier kunnen ze de overtollige kilo's die al dat comfort food hebben opgeleverd doen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Wie niet van sport houdt, kan ook een draagbare liposuctie-machine aantrekken. Na het afslanken volgt dan de lifestyle make-over, waarbij de sterren een nieuwe look krijgen aangemeten. Zij die last hebben van een slechte huid kunnen genieten van een acne-behandeling. Komend jaar kunnen de verliezers zonder excuses hun uiterlijk in de strijd gooien.

Veganistische lipgloss is uiteraard ook een onmisbaar geschenk en als kers op de taart gaan de losers naar huis met een vibrator, condooms en - vooruitdenkend - een vaginaverjongingsprocedure. Slik. (LP)

De partybag van de Oscars is al dertien jaar lang een vaste waarde. Ieder jaar wordt de geschenkdoos iets duurder en decadenter. Wij graaiden - figuurlijk helaas - in de goodie bag en visten er enkele bizarre cadeautjes uit. Toekomst voorspellen Zo blijkt het duurste cadeau een sessie bij Olessia Kantor te zijn. Zij zal de horoscoop van de genomineerden analyseren. De verliezers komen zo misschien te weten of dat gouden Oscarbeeldje volgend jaar wél in hun trofeeënkast zal pronken. Luxe tripjes Andere decadente cadeautjes in de goodie bag bestaan uit een luxueuze driedaagse in Toscane, een 'glamour camping trip', een treinreis door de Canadese Rockie Mountains en een VIP tour naar een zoutvlakte in Zuid-Frankrijk. Aangezien de agenda van de verliezers komend jaar wat leger zal zijn dan die van de Oscarwinnaars, hebben ze vast tijd voor deze tripjes. Gezonde geest in een gezond lichaam Om nog maar eens duidelijk te maken dat er verwacht wordt dat acteurs en actrices het 'perfecte lichaam' hebben, krijgen ze ook lessen met een personal trainer cadeau. Op die manier kunnen ze de overtollige kilo's die al dat comfort food hebben opgeleverd doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wie niet van sport houdt, kan ook een draagbare liposuctie-machine aantrekken. Na het afslanken volgt dan de lifestyle make-over, waarbij de sterren een nieuwe look krijgen aangemeten. Zij die last hebben van een slechte huid kunnen genieten van een acne-behandeling. Komend jaar kunnen de verliezers zonder excuses hun uiterlijk in de strijd gooien.