Peaches Geldof is overleden

Peaches Geldof, de dochter van de Ierse zanger Bob Geldof, is overleden. De oorzaak van haar onverwachte overlijden is nog niet bekend.

Peaches Geldof, de dochter van de Ierse zanger Bob Geldof en wijlen Paula Yates, is overleden. Dat bericht de BBC op basis van politiebronnen. Peaches werd amper 25 jaar oud. Hoe ze precies om het leven is gekomen, is nog niet bekend. Het zou om een plots overlijden gaan.

De jonge vrouw is in het Verenigd Koninkrijk een bekende figuur. Op haar vijftiende begon ze columns te schrijven voor het vrouwenblad Elle en nadien ging ze aan slag als tv-presentatrice en model. De vader en de echtgenoot van Peaches Geldof reageren geschokt op haar overlijden en zijn “ontroostbaar”. Dat blijkt uit twee persberichten.

“Dit voelt erger aan dan pijn. Ze was de wildste, grappigste, slimste, tofste en meest gekke van ons allemaal. Het woord ‘was’ schrijven, maakt me kapot”, klonk het bericht. “Hoe is het mogelijk dat we haar nooit meer zullen zien. Hoe kunnen we dat ooit verdragen. We hielden van haar en zullen haar altijd liefhebben. Tom en hun twee zonen Astala en Phaedra zullen altijd bij onze familie behoren, die al zo vaak werd geraakt, maar nooit is gebroken.”

Echtgenoot Thomas Cohen

Haar echtgenoot en muzikant Thomas Cohen sprak in een persbericht zijn eeuwige liefde uit voor Peaches. “Onze zonen en ik aanbaden Peaches enorm en ik zal ze opvoeden met hun moeder elke dag in hun gedachten. We zullen voor eeuwig van haar houden.”

Hoe de jonge vrouw precies om het leven kwam, is nog niet bekend. De politie van Kent werd maandagmiddag gealarmeerd over de zorgwekkende toestand van een vrouw. Even later werd ze dood verklaard, volgens een persbericht van de politie is er nog geen verklaring voor haar plotse dood. (Belga/AVE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content