Paris Hilton brengt parfum uit

© Reuters

Het fruitige parfum komt in juni uit. Daarnaast speelt Paris ook voor model, DJ en clubeigenares.

Dazzle, het laatste nieuwe parfum van societyster Paris Hilton, komt in juni uit. Volgens de Hilton-erfgename drukt het parfum voor het eerst haar persoonlijkheid uit. Het fruitige aroma van Dazzle is een mengeling van de geur van een pink lady appel, kersen en perzik. Het hart van het aroma bestaat uit vioolblaadjes, roze orchideeën en de bloesem van een sinaasappelboom. Het is niet de eerste keer dat de societyster een parfum op de markt brengt. Sinds 2004 creëerde Hilton al 15 geuren, een bezigheid die haar naar verluidt 1.5 miljard dollar opleverde. Dazzle zou echter de eerste geur zijn die de persoonlijkheid van de societyster uitdrukt. Dat de parfum roze champagne als basis heeft, hoeft dan ook niet te verrassen.

“Door elk jaar twee verschillende geuren te creëren heb ik de veranderingen die ik doormaak steeds kunnen uitdrukken”, vertelt Hilton. “Intussen heb ik een hele kast vol geuren om uit te kiezen, van licht over beachy tot mysterieus en sexy.” De Hilton-erfgename beweert dat ze ook steeds erg betrokken geweest is bij het zakelijke aspect, van het initiële concept tot de verpakkingen, de reclamecampagnes en de cadeautjes die gratis bij een aankoop komen.

Paris speelt ook voor model, DJ en clubeigenares

Om haar eigen geuren aan te prijzen, speelt ze natuurlijk ook voor model. In juli zullen de campagnefoto’s met Paris verschijnen in internationale lifestylemagazines. Daarnaast lanceert Paralux, het bedrijf achter de geuren, een sociale mediacampagne om zo ook de 7.3 miljoen twitter- en 1.3 miljoen facebookfans van Hilton te bereiken.

Maar Hilton laat het niet bij een parfum of twee. Binnenkort brengt de societyster haar tweede album uit. In tegenstelling tot de popliedjes op haar eerste album, zal haar tweede muziekproject een dance-album worden. Daarvoor werkte ze samen met Flo Rida en LMFAO. Hilton wordt ook steeds vaker in het gezelschap van de Nederlandse DJ Afrojack gesignaleerd. In Juni zal ze zelf haar DJ-debuut maken in Brazilië. Ook opent ze binnenkort een club in de Filipijnse stad Manila. “Ik zoek altijd naar manieren om mijn merk uit te breiden. In de toekomst zou ik graag een cosmeticalijn lanceren.”(JK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content