Pamela Anderson trouwt opnieuw met haar derde man

© Reuters

De 46-jarige Amerikaanse tv-ster is voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt met met de 45-jarige Rick Salomon, haar derde man.

De 46-jarige Amerikaanse tv-ster is voor de tweede keer getrouwd met de 45-jarige Rick Salomon, haar derde man. Dat schrijven diverse Amerikaanse media. ‘We zijn heel gelukkig,’ vertelde Pamela Anderson zaterdagavond in Los Angeles tijdens een benefietgala voor Haïti.

Onoverbrugbare verschillen

De voormalige actrice van “Baywatch” trouwde voor de eerste keer met de filmproducent in oktober 2007, maar hun huwelijk liep na nauwelijks enkele maanden op de klippen, naar verluidt wegens “onoverbrugbare verschillen”. Anderson en Salomon zijn weer enkele maanden samen.

Beste vriend

Eind vorig jaar werden ze samen gezien op het strand van Hawaï. Volgens de roddelpers hebben de twee elkaar nooit uit het oog verloren. Vorig jaar zei Anderson in een Amerikaanse talkshow nog dat Salomon haar beste vriend is.

De bekende tv-ster heeft ook een huwelijk met Tommy Lee en Kid Rock achter de rug. Met Tommy Lee heeft ze twee zonen. In november 2013 liep de kwiekse ster nog de marathon van New York uit in 5 uur 41 minuten. (Belga/LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content