Pamela Anderson in Braziliaanse Vogue

De 45-jarige Pamela ziet er knap uit in een rode bikini. De actrice toont haar figuur in een shoot gefotografeerd door niemand minder dan Mario Testino.

De 45-jarige Pamela ziet er knap uit in een rode bikini. De actrice toont haar figuur in een shoot gefotografeerd door niemand minder dan Mario Testino.

De Amerikaanse actrice is 45 intussen, maar ze ziet er nog net zo goed uit als tijdens haar Baywatch-dagen. De foto’s zijn bijzonder sexy; Pamela in niks meer dan een bikini op het strand. Een opvallende extra is dat ze een minimale hoeveelheid make-up draagt in de shoot. De Braziliaanse Vogue overtuigde de ster om te poseren met een absoluut minimum aan make-up.

Anderson vertelt zelf over dit idee aan de pers het volgende: “Toen ik in ‘Baywatch’ speelde, hebben veel mensen me proberen overhalen minder make-up te gebruiken. Ze drongen er op aan dat ik geen valse wimpers zou dragen. Maar ik zei dat ik me hier comfortabel mee voelde. Ik was vastberaden om glamoureus te zijn. Oh, ik hou ervan. Ik dacht dat wanneer je op tv komt, je comfortabel moet zijn, waardoor de natuurlijke looks thuis kunnen blijven. Maar ik heb net een shoot gedaan zonder make-up en met een paardenstaart in mijn haar. Iedereen was tevreden met het resultaat”.

“Iedereen was blij en hield ervan”, zei Pamela over de Vogue shoot. “We zien wel hoe het eruit ziet. Het was Mario Testino die de foto’s nam, dus ik kan met hem altijd nog een discussie aangaan. En hij hield ervan, dus, we zien wel”. Nu de foto’s er zijn heeft Pamela absoluut niets meer om zich zorgen over te maken, opdracht geslaagd! (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content