Oud, een buikje en kaal? You could be so lucky

Kylie Minogue © Reuters

De Australische schone is op zoek naar een partner. Leeftijd, zelfs een buikje of kalend tot kaal, mogen geen probleem heten.

Niemand minder dan de Australische zangeres Kylie Minogue is op zoek naar een partner. Bonus voor wie de 46-jarige schoonheid best ziet zitten: zijzelf heeft geen bezwaar tegen wat oudere mannen. Zelfs een buikje of kalend tot kaal zijn, mogen geen probleem heten. Dat is althans wat Minogue aan de Britse krant Daily Mail over haar queeste kwijt kon.

Zij gaf toe, in het verleden misschien iets te veel ingezet te hebben op knappe fysieke verschijningen. Absolute vereiste voor de nieuwe wederhelft van de zangeres van ‘I Should Be So Lucky’ en ‘Can’t Get You Out of My Head’: hij moet romantisch aangelegd zijn.

Dat zij op haar 46ste weer in de koppelmarkt zit, stoort haar niet. Wat geweest is, was goed. Ik betreur niets, klonk het in verwijzingen naar Edith Piaf en Frank Sinatra.

Voor geïnteresseerden die dreigen af te haken omdat zij haar liedjes niet al te best vinden: vergeet niet dat Minogue ooit samenzong met landgenoot Nick Cave. Helaas wel in een liedje over partnermoord.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content