Oscar de la Renta kiest niet langer voor Karlie Kloss

© Getty

Candice Swanepoel en Katryn Kruger stoten Kloss van de troon.

Topmodel Karlie Kloss mocht vijf seizoenen het gezicht zijn van de herfstcampagne van de Dominicaanse ontwerper Oscar de la Renta. Dit jaar wordt ze echter vervangen door Candice Swanepoel en Katryn Kruger. Dat meldt WWD.

Het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel kennen we vooral van haar weinig verhullende werk voor lingerielabel Victoria’s Secret, maar ze schitterde ook al in campagnes voor Nike, Tommy Hilfiger, Tom Ford en Versace. Kathryn Kruger was eerder al te zien in de zomercampagne van Prada. De herfstcampagne van de la Renta werd gefotografeerd door Craig McDean in een styling van Alex White.

Kloss zelf heeft nog niet gereageerd op het wegvallen van deze campagne, maar we hebben een vermoeden dat ze absoluut niet uit het zicht zal verdwijnen. Zo staat ze nog steeds als derde gerangschikt in de beroemde top vijftig van Models.com en schittert ze tegenwoordig in de nieuwe campagne van Elie Saab.

Naast het campagnegezicht van Oscar de la Renta was ze ook te zien bij merken als Chloé, Alexander McQueen, Dior, Hermès en Marc Jacobs. Met haar strakke androgyne look en als muze van John Galliano lijkt het ons waarschijnlijk dat Karlie Kloss stand zal blijven houden. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content