Opvolging verzekerd: dochter Kate Moss maakt eerste verschijning op rode loper

Lila Grace (links) en haar moeder Kate Moss. © Reuters

De looks heeft het meisje al en als haar moeder het toelaat, wacht er ongetwijfeld een mooie carrière voor de 12-jarige Lila Grace.

Het Britse model nam haar dochter mee op sleeptouw voor een uitje mét passage op de rode loper. Geen exclusief event met glamoureuze jurken, maar de première van de Beertje Paddington-film. Het duo maakte samen met een vriendinnetje van Lila Grace hun opwachting in een nonchalante look.

Opvolging verzekerd: dochter Kate Moss maakt eerste verschijning op rode loper
© Vogue

Het valt ons vooral op hoe hard Lila Grace op haar modellenmoeder lijkt, opvolging in de Moss-dynastie is dus verzekerd. Zeker omdat het halfzusje van Moss nu al furore maakt op de catwalk en in magazines. Als we even teruggaan in de tijd, naar 2011 om precies te zijn, konden we al één keer Lila Grace spotten in een modemagazine. In 2011 poseerde het meisje samen met haar moeder voor Vogue.

De vader van Lila Grace is Jefferson Hack, de oprichter van het magazine Dazed & Confused. Dat ze mode dus met de paplepel heeft meegekregen, zal dus niet verbazen. Voorlopig blijft het wachten op het eerste modellenagentschap dat haar een contract onder de neus schuift. Het blijft dus even bij doen alsof, vertelde haar moeder onlangs aan The Telegraph. ‘Ze imiteert fotoshoots samen met haar vriendin Iris Law, dochter van Jude Law en Sadie Frost.’ (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content