Opnieuw rel rond bikinifoto’s van Kate Middleton

© Reuters

De Britse koninklijke familie is niet te spreken over de plannen van het Italiaanse tijdschrift ‘Chi’ om foto’s van de zwangere Kate Middleton, in bikini, te publiceren.

De Britse koninklijke familie is niet te spreken over de plannen van het Italiaanse tijdschrift ‘Chi’ om foto’s van de zwangere Kate Middleton, in bikini, te publiceren. Het debat over het respecteren van het privéleven van de leden van het Britse koninklijke hof is in Groot-Brittannië weer helemaal aangewakkerd. Dat schrijft de Daily Mail.

Om even uit te blazen trokken Kate Middleton en Prins William naar de Caraïben voor een zonnige vakantie. Maar de paparazzi lagen om de loer en er werden stiekem foto’s genomen van Kate Middleton, die intussen vier maanden zwanger is, in bikini op het strand. Het Italiaanse blad Chi is nu van plan om deze foto’s te publiceren. Bovendien plaatst Chi ook een van de foto’s van Kate op de cover.

Het Britse paleis laat aan de Britse pers, via hun woordvoerster, weten dat het publiceren van deze foto’s een inbreuk is op het privéleven van het koppel. De koninklijke familie is opnieuw erg teleurgesteld. Prins William gaat zelfs zo ver dat hij vraagt om de fotograaf een celstraf te geven.

Naaktfoto’s van Kate

Het is niet de eerste keer dat er een rel is over foto’s van Kate Middleton. Vorig jaar was er ook al een rel bij dit Italiaanse magazine omdat ze toplessfoto’s hadden gepubliceerd van Kate. De omstreden foto’s werden gemaakt toen Kate op vakantie was in Frankrijk. Toen het nieuws van de publicatie het Britse Hof had bereikt, werden advocaten ingezet om de publicatie alsnog te stoppen door een verbod te vragen aan de rechtbank. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content