Ontwerpster L’Wren Scott stapt uit het leven

De Amerikaanse modeontwerpster L’Wren Scott, en tevens partner van Mick Jagger, stapt uit het leven. Haar lichaam werd dood aangetroffen in haar appartement in New York.

De 49-jarige Amerikaanse L’Wren Scott heeft zich door middel van ophanging van het leven beroofd. Het lichaam van de begenadigde ontwerpster werd levenloos aangetroffen in haar appartement in New York. Dat meldt The Daily News. Een officieel bericht van de hulpdiensten volgt later. Er werd geen afscheidsbrief gevonden.

Scott is de vriendin van Mick Jagger die momenteel met The Rolling Stones toert in Australië. Volgens de woordvoerder van de zanger is Jagger ‘helemaal in schok en totaal van de kaart’ door het overlijden van zijn levensgezellin met wie hij al sinds 2001 samen is.

Scott schopte het van model en Hollywood-styliste tot high-fashionontwerpster. In 2006 richtte ze haar eigen label op en wist ze sindsdien heel wat bekende fans te vergaren, waaronder Sarah Jessica Parker, Madonna, Tom Hanks, Penelope Cruz, Nicole Kidman en Amy Adams.

Ze ontwierp ook kostuums voor films als ‘Ocean’s Thirteen’, ‘Eyes Wide Shut’ en de docu ‘Shine a Light’ van Martin Scorsese over The Rolling Stones.

In de modewereld wordt met verslagenheid gereageerd op het overlijden. ‘Rest in peace, L’Wren Scott. You’ll forever be missed’, tweette Marc Jacobs. (DB)


Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 02/649 95 55 of de website www.zelfmoordlijn.be . Ook Tele-Onthaal is 24u/24 bereikbaar voor een gesprek, telefonisch op het gratis nummer 106 of online via www.tele-onthaal.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content