Ontdek hoeveel het Britse model Cara Delevingne per dag verdient

Het gaat Cara Delevingne voor de wind. Haar acteercarrière zit in de lift, er zit een muzikaal project aan te komen en haar modellenbestaan levert haar een aardige som op.

Het gaat Cara Delevingne voor de wind. Haar acteercarrière zit in de lift, er zit een muzikaal project aan te komen en haar modellenbestaan levert haar zo’n 8.307 euro per dag op.

Het jaar 2013 was een vruchtvolle periode voor het Britse model. De informatie over haar loon en bankrekening raakte bekend dankzij de documenten die haar bedrijf Cara & Co indiende bij Companies House. Zo komen we te weten dat Delevingne 1,4 miljoen euro op haar bankrekening kreeg gestort, waar we nog eens 1.6 miljoen aan mogen toevoegen van vorige modellenopdrachten. Verder leren we dat ze zo’n 1.9 miljoen euro aan rekeningen te betalen had – waarvan 417 113.6 euro naar haarzelf ging omdat ze de directeur is van haar bedrijf.

Deze indrukwekkende inkomsten had ze te danken aan klussen voor onder andere Mulberry, Victoria’s Secret, Burberry, YSL Beauty en Chanel. In de toekomst wil de 22-jarige blondine zich echter meer focussen op haar acteercarrière. Een business waarin vaak ook heel wat geld wordt neergeteld voor beroemdheden. Het valt dus te verwachten dat haar inkomsten alleen maar zullen stijgen. Dat het model zichzelf telkens opnieuw in de spotlight weet te werken via Instagram en andere sociale media, heeft ongetwijfeld ook bijgedragen aan haar populariteit en bijgevolg dure prijskaartje.

Wat we hiervan opsteken is dat het bezitten van goede genen, een flinke dosis lef, talent en natuurlijke charme je bankrekening aardig kunnen spijzen. Helaas is deze killer combinatie niet voor iedereen weggelegd. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content