Olsen twins lanceren handtassenlijn

Mary Kate en Ashley Olsen ontwerpen nu ook handtassen voor The Row.

In 2007 startten de Olsen zusjes met hun eigen kledinglijn The Row. Het succesvolle label, dat in 2009 al werd uitgebreid met een zonnebrillenlijn, brengt nu ook een eerste collectie handtassen op de markt.

Mary Kate en Ashley Olsen stelden vorige week hun handtassencollectie voor in luxewarenhuis Barneys in New York. De negen unieke modellen ogen vintage in een modern jasje.

In een interview met Harper’s Bazaar vertelt Ashley: “We wilden ons niet beperken tot slechts één stijl, voor iedere handtas hadden we een specifieke functie in gedachte.”

Onder de ontwerpen bevinden zich onder meer een laptoptas, een feestelijke clutch en luxe shopper. Het meest opvallende ontwerp is de rugzak in krokodillenleer, zij het dan vooral door het hoge prijskaartje van 27.500 euro.

De Olsen zusjes brachten eerder al de denimlijn ‘Textile Elizabeth And James‘ en de jongerenlijn ‘Olsenboye‘ op de markt. Dit voorjaar lanceerden ze nog een shoppingwebsite onder de naam ‘stylemint.com‘ waar fashionistas ook terecht kunnen voor persoonlijk stijladvies.

(JJ)

De collectie is vanaf augustus exclusief verkrijgbaar bij Barneys. Prijzen variëren tussen 3.300 euro en 27.500 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content