Olivia Palermo is stiekem getrouwd

De Amerikaanse realityster, vooral bekend voor haar onberispelijke kledingstijl, is in Bedford getrouwd met haar vriend Johannes Huebl. De twee hebben al sinds 2008 een relatie.

De Amerikaanse realityster, vooral bekend voor haar onberispelijke kledingstijl, is in Bedford getrouwd met haar vriend Johannes Huebl. De twee hebben al sinds 2008 een relatie.

Het nieuws van het huwelijk, dat plaatsvond in Bedford, New York, werd door Olivia Palermo zelf bevestigd op haar website. Toch heeft het koppel geen verdere informatie over hun bruiloft gegeven. Toch wilde Olivia haar huwelijk, of een deeltje ervan, toch delen met haar fans. Zo plaatste ze een foto van zichzelf samen met haar kersverse echtgenoot op haar persoonlijke website. En zo kregen we meteen ook een glimps van haar trouwjurk te zien. De jurk is van niemand minder dan ontwerpster Carolina Herrera. De ontwerpster creëerde deze jurk speciaal voor Olivia.

Privé

Het koppel koos er bewust voor om hun huwelijk ‘low key’ te houden. Dat staat te lezen in een officiële ‘statement’ op de website van Olivia. Zo nodigden ze enkel familie en goede vrienden uit. “We wilden deze mooie dag absoluut privé houden en genieten samen met onze familie en vrienden. Bovendien is Bedford een erg romantische plek op het platteland.”

Al 6 jaar samen

Olivia en Johannes Huebl, een model van Duitse afkomst, zijn al sinds 2008 samen en het koppel verloofde zich in december 2013. Er werd al een tijdje getwijfeld of het koppel al dan niet in het huwelijksbootje was gestapt, maar pas nu kwam er een officiële bevestiging.

‘The City’

Olivia Palermo is bij ons vooral bekend als stijlgoeroe, die regelmatig verschijnt op verschillende modeshows. In de Verenigde Staten is ze ook bekend van de MTV-soap ‘The City’. Daarnaast was ze ook al gastjurylid in ‘Project Runway’ en ‘Britain and Ireland’s Next Top Model’. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content