Nigella Lawson met minimale make-up voor Vogue

Nigella Lawson, de beroemde presentatrice van kookprogramma’s en schrijfster van kookboeken, prijkt op de aprileditie van de Britse Vogue. Haar make-up werd voor de gelegenheid erg natuurlijk gehouden.

Nigella Lawson, de beroemde presentatrice van kookprogramma’s en schrijfster van kookboeken, prijkt op de aprileditie van de Britse Vogue. Haar make-up werd voor de gelegenheid erg natuurlijk gehouden. Het aprilnummer van de Britse Vogue is volledig gewijd aan een nieuwe start. Bij een nieuw begin hoort doorgaans ook een schone lei. Ook het gezicht van Nigella werd aangepast aan het thema en kreeg in plaats van dikke lagen make-up een erg minimalistische look aangemeten.

‘Ik was doodsbang om gefotografeerd te worden zonder make-up,’ vertelt de coverster aan Vogue. ‘Ik vind het ook vreselijk als mijn looks opgehemeld worden. Dat geeft me immers het gevoel dat ik een teleurstelling ga zijn in het echt,’ aldus Nigella Lawson.

Minimale make-up, maximale glamour

Ook zonder haar gebruikelijke donkere make-up ziet de tv-persoonlijkheid er glamoureus uit. De smaragdgroene jurk van Burberry die Nigella draagt op de cover kan daar wel eens mee te maken hebben. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content