50 plaatsen die je moet zien in Engeland
50 plaatsen die je moet zien in Engeland
Reizen    Van Highclere Castle waar de populaire serie Downton Abbey werd opgenomen tot de Royal Pavillion in Brighton en van Chinatown in Londen tot The Needles bij de Isle of Wight: 50 plaatsen die je moet bezoeken in Engeland.
Delen:
IJsland: heerlijk ontspannen en je ogen uitkijken op de set van Game of Thrones
IJsland: heerlijk ontspannen en je ogen uitkijken op de set van Game of Thrones Reizen    IJsland, het land van de eeuwige nacht, is tegelijk een bijzonder geologische oord op onze planeet.
Delen:
Tien gerechten die je moet proberen in Spanje
Tien gerechten die je moet proberen in Spanje Reizen    Wie denkt de Spaanse keuken te leren kennen door paella, pinchos en tapas te eten, heeft het mis. Probeer ook eens een van deze tien favoriete gerechten van de Spanjaarden zelf.
Delen:
Utahs nationale parken: Indian Summer tussen dinosauriŽrs en mormonen
Utahs nationale parken: Indian Summer tussen dinosauriŽrs en mormonen Reizen    Na de wonderlijke momenten in IJsland is het Amerikaanse Midwesten aan de beurt.
Delen:
De 50 meest bezochte toeristische attracties ter wereld
De 50 meest bezochte toeristische attracties ter wereld Reizen    Dit zijn volgens het Amerikaanse magazine Travel and Leisure de 50 meest bezochte bezienswaardigheden ter wereld. Pretparken, vooral die van Disney, blijken erg in trek.
Delen:
In deze landen spreekt men het beste Engels
In deze landen spreekt men het beste Engels Reizen    Van de niet-Engelstalige landen spreken spreekt met in Denemarken het beste Engels. Dat blijkt uit de jaarlijkse English Proficiency Index van Education First.
Delen:
De beste websites voor een hotelkamer
De beste websites voor een hotelkamer Sparen    Ben je nog op zoek naar een leuke verblijfplaats voor je wintervakantie? Wist je dat een op de drie Belgen een beroep doet op internet om een hotelkamer te vinden? Op welke sites kan je terecht?
Delen:
Overnachten als een adelaar
Overnachten als een adelaar Reizen    In Fins Lapland kunt u niet alleen een wintersportvakantie combineren met het kijken naar het noorderlicht, u kunt er ook op een heel aparte plaats overnachten.
Delen:
Deze voorwerpen worden het meest gestolen door hotelgasten
Deze voorwerpen worden het meest gestolen door hotelgasten Reizen    Handdoeken, badjassen, kussens en zelfs hele matrassen: meer dan 700 hoteleigenaren vertellen welke voorwerpen het vaakst meegenomen worden door hotelgasten.
Delen:
In beeld: nieuwe glazen vloer van de Tower Bridge in Londen
In beeld: nieuwe glazen vloer van de Tower Bridge in Londen Reizen    Net als de Eiffeltoren in Parijs heeft nu ook de Tower Bridge in Londen een glazen vloer gekregen.
Delen:
Kerstmis met Bach
Kerstmis met Bach Hotels    Geen thema dat beter bij dit hote in Leipzigl past dan klassieke muziek. Het is immers gevestigd in een van de oudste gebouwen in de stad, tegenover de Thomaskirche, het Bachmonument en het Bachmuseum.
Delen:
De 100 mooiste plekken op aarde
De 100 mooiste plekken op aarde Top 10    Bekijk de 100 mooiste natuurlijke of door mensen gemaakte plaatsen op aarde.
Delen:
Meer nieuws
De 13 beste koffiebars in Vlaanderen
30 van de mooiste natuurparken buiten de VS
De mooiste wandelgebieden in de VS
Meest gelezen
1
Utahs nationale parken: Indian Summer tussen dinosauriŽrs en mormonen
2
IJsland: heerlijk ontspannen en je ogen uitkijken op de set van Game of Thrones
3
Overnachten als een adelaar
4
Tien gerechten die je moet proberen in Spanje
5
De 50 meest bezochte toeristische attracties ter wereld
Rotterdam uitgeroepen tot de beste stad in Europa
Rotterdam uitgeroepen tot de beste stad in Europa Citytrips    Rotterdam heeft van de Britse denktank Academy of Urbanism de Urbanism Award voor de beste stad in Europa om te wonen gekregen.
Delen:
De 10 mooiste Italiaanse eilanden
De 10 mooiste Italiaanse eilanden Top 10    Italie telt heel wat meer eilanden dan Sicilie, Sardinie en Capri. Overal voor de kust liggen kleinere en grotere eilandjes waar het vaak nog heerlijk rustig is.
Delen:
Populaire bestemmingen
Sint-Petersburg
Amboseli National Park
Wales
Buenos Aires
Bazel