De 13 beste koffiebars in Vlaanderen
De 13 beste koffiebars in Vlaanderen
Culinair    Tegenwoordig schieten de espressobars als paddenstoelen uit de grond. Waar wordt het zwarte goud ook volgens de regels van kunst geserveerd? Wij selecteerden 13 uitstekende koffiebars in Vlaanderen.
Delen:
Jeroen Meus verovert de wereld met 'Dagelijkse Kost'
Jeroen Meus verovert de wereld met 'Dagelijkse Kost' Culinair    De wereld ligt aan de voeten van onze populairste Belgische tv-kok. Jeroen Meus zal binnenkort te zien zijn in gedubde versies van 'Dagelijkse Kost' op de Spaanse televisie. Ook Portugal, het Midden-Oosten en de VS lijken te vallen voor de charmes van Meus.
Delen:
'Week van de Smaak' uit de startblokken
'Week van de Smaak' uit de startblokken Culinair    Vanaf 13 november focust de Week van de Smaak elf dagen lang op duurzame voeding. Er staan zo'n 700 activiteiten op het programma, waaronder de Smaakboot en de Smaakmobiel die heel Vlaanderen aandoen.
Delen:
Maes Pils is beste pils op European Beer Star Awards 2014
Maes Pils is beste pils op European Beer Star Awards 2014 Culinair    Maes pils wint de hoofdprijs in de belangrijkste Europese biercompetitie en mag zich een jaar lang de beste pils noemen.
Delen:
Getest: 6 rosé schuimwijnen
Getest: 6 rosé schuimwijnen Culinair    Als aperitief, bij fijne vleeswaren of als dessertwijn voor bij de fruittaart. Wij testten de mogelijkheden van zes rosé schuimwijnen verkrijgbaar in Carrefour, Colruyt of Delhaize.
Delen:
Restaurant De Schalck: Waar voor je geld
Restaurant De Schalck: Waar voor je geld Restaurant    Bistro-restaurant De Schalck in Willebroek serveert zowel klassieke bereidingen als gerechten met Aziatische en Afrikaanse invloeden. Met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Delen:
Filip Claeys is Chef van het Jaar
Filip Claeys is Chef van het Jaar Culinair    Filip Claeys van restaurant De Jonkman in Brugge, is uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat werd bekendgemaakt tijdens de voorstelling van de nieuwe Gault&Millau-gids.
Delen:
Meest gelezen culinair
1
Jeroen Meus verovert de wereld met 'Dagelijkse Kost'
2
'Week van de Smaak' uit de startblokken
3
De 13 beste koffiebars in Vlaanderen
4
Getest: 6 rosé schuimwijnen
5
Restaurant De Schalck: Waar voor je geld
Meest gelezen recepten
1
Wildburger met rode ui en mosterd
2
Duif met Chimay en appel-aardappelpuree
3
Fazant met rozemarijn, zoete ui en pastinaak
4
Hotdog van wild zwijn met wittekool en veenbessen
5
Cassoulet van hert
Flemish Food Bash: Chefs mixen de platen in Café d'Anvers
Flemish Food Bash: Chefs mixen de platen in Café d'Anvers Culinair    Op 16 november wordt de Jong Keukengeweld-campage afgesloten met een party in Café d'Anvers waarbij chef-koks achter de draaitafels staan.
Delen:
Syndrome Tonic: Eerste Belgische tonic is een feit
Syndrome Tonic: Eerste Belgische tonic is een feit Culinair    De Antwerpse gin-expert Serge Buss heeft de eerste Belgische premium tonic gelanceerd: Syndrome Indian Tonic.
Delen:
Geniet van slow drip koffie in het Jacqmotte Pop-up Atelier in Antwerpen
Geniet van slow drip koffie in het Jacqmotte Pop-up Atelier in Antwerpen Culinair    Vanaf 7 november en tot eind december kan je in de Antwerpse Huidevettersstraat koffie degusteren die bereid werd volgens het 'Jacqmotte Slow Drip koffieritueel'.
Delen: